Wat kan ik doen om vrouwen en meisjes mondiger te maken?

Een cruciaal begin is om naast vrouwen te staan ​​en ze te ondersteunen. Van het werk en het klaslokaal tot het huis en de gemeenschap, vrouwen

Al het werk van World Vision is gebaseerd op gendergelijkheid en er zijn veel geweldige dingen die u kunt doen om de rechten van vrouwen in arme landen te ondersteunen.

Sponsor een meisje: Door een meisje te sponsoren, kun je haar helpen een opleiding te volgen en de rechten terug te krijgen die haar rechtmatig zijn. Dit is een cruciale techniek om meisjes te empoweren, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot leiders van hun generatie en die daarna.
Leer meer over zaken die meisjes aangaan, zoals kindhuwelijken, om jezelf te verbeteren.
Lees meer over de veranderingsinspanningen die World Vision levert. Lees meer over onze strategie om meisjes te helpen bij het overwinnen van genderongelijkheid.
Koop geschenken die de empowerment van vrouwen bevorderen. Veel van de geschenken die beschikbaar zijn bij World Vision helpen bij het investeren in en het verheffen van vrouwen en meisjes.

Hoe World Vision de empowerment van vrouwen bevordert

Wij denken dat meisjes en vrouwen die sterk, goed opgeleid en mondig zijn, verandering kunnen bewerkstelligen.

Door vrouwen en meisjes te ondersteunen, krijgen ze de kans om op te komen voor hun rechten en te vechten voor hun gemeenschap. Bovendien zijn ze in staat om sociaal vooruit te komen, wat ze kunnen doorgeven aan volgende generaties.

Dit houdt in dat vrouwenorganisaties, wetten die de empowerment van vrouwen bevorderen en liefdadigheid voor vrouwen grip kunnen krijgen en de wereldwijde gemeenschap kunnen versterken.